Aanmelden workshop Godinnen

Voor je het formulier invult willen wij je graag op de hoogte brengen van ons privacybeleid. Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met dit beleid.

Ik meld mij aan voor:

   

  Goddelijk Godinnenweekend

  • De prijs €449 is voor de particuliere deelnemers, wens je een factuur dan komt er 21% BTW bij de prijs. Gelieve je aanmelding te bevestigen middels het betalen van een voorschot van €200 op rekening: NL75ABNA 0809963469 of KBC 733-0494880-16 T.n.v. B-energie - Putte. Het saldo is betaalbaar 21 dagen voor het Goddelijk Godinnenweekend. Graag bij de betaling je naam en de datum van het weekend vermelden.
   

  Godinnenweekend 2.0

  • De prijs €449 is voor de particuliere deelnemers, wens je een factuur dan komt er 21% BTW bij de prijs. Gelieve je aanmelding te bevestigen middels het betalen van een voorschot van €200 op rekening: NL75ABNA 0809963469 of KBC 733-0494880-16 T.n.v. B-energie - Putte. Het saldo is betaalbaar 21 dagen voor het Godinnenweekend 2.0. Graag bij de betaling je naam en de datum van het weekend vermelden.
   

  Uw gegevens

   

  Spamcontrole

  Extra informatie

  Ontdek de Kracht in Jezelf – Godinnendag

  Tijdens de Godinnendag is een lunch inbegrepen. Ook koffie/thee bij aankomst met een zoete lekkernij en water gedurende de dag.

   

  Goddelijk Godinnenweekend

  Op basis van vol pension
  Avond: broodmaaltijd op de dag van aankomst. Ontbijt, 3-gangen lunch en broodmaaltijd op zaterdag. Ontbijt en 3-gangen lunch op zondag. Water, koffie en thee gedurende de dagen. Slapen op een éénpersoonskamer, toiletten en douches op de gang.

   

  Annulerings regeling

  De volgende annuleringsregeling geldt voor alle workshops:

  Annuleringen meer dan 21 werkdagen voor de eerste dag van de workshop: volledige restitutie min €35,- administratiekosten.
  Annuleringen binnen 21 tot 10 dagen: 50% restitutie, min €35,- administratiekosten.
  Annuleringen binnen 10 werkdagen of niet komen opdagen: geen restitutie.

  Annuleringskosten zijn niet van toepassing als je iemand anders vindt om de vrijgekomen plaats in te vullen, zelfs de €35,- is dan niet van toepassing, als de vervanger de betaling rechtstreeks met jou regelt.

  Bij niet tijdig ontvangen van het deelnamegeld is deelname niet gegarandeerd.