Godinnenwerk – algemeen

In alle Godinnenworkshop’s werk ik samen met Susanne Graf van Logos&Sophia.

Vanuit onze wens samen te werken en zodoende vrouwen-kracht te versterken hebben wij verschillende workshop’s ontwikkelt. Een dagworkshop, een weekend workshop en verschillende verdiepingsworkshop’s. We versterken elkaar en vullen elkaar aan, een hele fijne samenwerking, heel fijn, Susanne!

De godinnen zijn een leuke manier om snel inzicht te krijgen in de stand van je innerlijke archetypes, die horen bij de verschillende rollen die je als (werkende) vrouw hebt. Door te onderzoeken hoe je kunt ’spelen’ met deze godinnen, zul je minder last hebben van innerlijke gevechten of tegenstijdige emoties.
Hoe blijf je vandaag de dag in balans als vrouw? Als je werk, kind, relatie, sociale contacten, huishouden, hobby’s wilt combineren en daarbij ook nog lekker in je vel wilt blijven zitten? Herken je de situatie dat je een keuze hebt gemaakt voor het één, maar toch een verscheurd gevoel blijft houden? Of zomaar ineens een voor jezelf onverwachte kant op gaat?

De godinnen worden daarbij als symbool gebruikt voor deze verschillende energieën, die in iedere vrouw aanwezig zijn.                                 Het is gebaseerd op het model van de Jungiaanse psychiater Jean Bolen.
Zij introduceerde de godinnen uit de Griekse mythologie als archetypen (een oerbeeld of symbolische voorstelling in het onderbewustzijn) in de persoonlijkheid van een vrouw. Laat alle godinnen in jou spreken, zodat je zelf het roer in handen kunt nemen
Op de informatie avonden maak je al kennis met de Godinnen, kun je kennis maken met ons als trainers en kan je te weten komen of een Dag of Weekend iets voor jou is.