START to RELAX, in 8 weken naar innerlijke rust

Kom jij maar moeilijk tot rust? Ben jij voortdurend aan het piekeren en krijg je daar ontzettend veel stress van?

In deze 8 weken krijg je praktische oefeningen aangereikt die je meer leren ontspannen en die je mee kunt nemen naar je dagdagelijks leven.

De oefeningen bestaan uit ademhalingsoefeningen, relaxaties, eenvoudige yogaoefeningen en visualisaties.

Wat zeggen de deelnemers over deze reeks?

’Sla maar over, want je voelt je al ontspannen en goed in je vel’ dacht ik 7 weken geleden. Toch maar doen want het kan altijd nog beter!! En ja, ja, ja….. zo fijn om op deze manier aan JEZELF te werken. Kijk uit naar de ‘Continue To Relax’ lessen🙏🙏🙏 Mieke

Bedankt voor de lessen op de vrijdagochtend. Ik heb maar een deel van de reis meegemaakt en wou dat ik de hele reis mee had kunnen maken. Wat een verrijking van mijn leven. Thea

De lessen hebben ervoor gezorgd dat ik de stress niet door laat lopen en groter laat worden. Ik neem direct afstand door het aan te pakken en de oorzaak zichtbaar te maken, te visualiseren. Dit geeft een directe rust en een inzicht om er wat mee te doen? Joyce

Start Januari 2021